A rendőrök tetten értek egy 25 éves férfit, aki egy győri fagylaltozóból akart lopni.A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 15-én 23 óra 45 perc körül Győrben, egy 25 éves férfi az egyik fagylaltozó ajtajára felállva kinyitotta a bukóablak zsanérját, majd bemászott a helyiségbe.

 

A tolvaj a fagylaltozó pultja mögötti szekrények ajtaját elhúzta, azokat átkutatta és az abban talált váltópénzt magához vette. A férfit a bűncselekmény elkövetése közben a rendőrök tetten érték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A rendőrkapitányságon a nyomozók K. József 25 éves győri lakost  őrizetbe vették és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

Címlapfotó:police.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Ha anyagilag nem is támogatsz még bennünket, de kattints az oldalon lévő reklámra, azzal már ezt is megteszed! Köszönjük!

“Annak, aki rajztanár volt, lehet, hogy pár év múlva már virtuális valóságtervezést kell tanítania. Aki villanyszerelő volt vagy rádió-televízióműszerész, lehet, hogy okosotthonszerelő lesz.

A digitalizáció gyakorlatilag most egy történelmi lehetőség Magyarországnak arra, hogy miközben munkaerőhiány van, a termelékenységünk, az ország hatékonysága, ne csökkenjen, mert a digitális eszközökkel gyakorlatilag fenn lehet tartani.”

 

Zárkózzon fel Ön is, ne maradjon ki a digitalizációból! A Modern Vállalkozások Programjaban már több mint 400 informatikai minősített szállító terméke és szolgáltatása vár a vállalkozásokra-írják a Facebookon.

 

Címlapfotó:shutterstock.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Ha anyagilag nem is támogatsz még bennünket, de kattints az oldalon lévő reklámra, azzal már ezt is megteszed! Köszönjük!

Boldogulj Győrben – Kezdd el helyben!

 

főszerkesztő: Gutai Zsolt

kiadó: Boldogulj Magyarországon Egyesület

 

Kérdések, levelek a szerkesztőségnek:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A Vélemények rovatban a szerkesztőség véleményétől eltérő írásokat is közreadunk, azonban azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Természetesen szívesen várjuk a válaszreakciókat, amelyeket közre is adunk.

A cikkekhez, írásokhoz, átvett idézetekhez tett olvasói vélemények és hozzászólások tartalmáért a Szerkesztőség nem vállal felelősséget.

Kedves Olvasónk!

 

A manapság  ritka kivételnek tekinthető független, helyi, közéleti portál, a Boldogulj Győrben szerkesztőségének vezetőjeként fordulok Önhöz.

 

Portálunkon az induláskor célul tűztük ki:

- portálunk tartalmainak 85-90%-ban az adott településen élőknek érdekes, őket érinti

- az olvasók érdeklődését felkeltve sikerüljön megmozdítani őket az apátiából, foglalkozzanak a közügyekkel, hiszen ezt közösen alakítjuk

- segítsük hozzá az embereket, hogy újra beszéljenek egymással, függetlenül világnézeti, vallási vagy pártszimpátiától

- támogassuk az aktív véleménynyilvánítást, adjunk hitet ahhoz, hogy van értelme helyben elkezdeni cselekedni. Helyi kis súlyú cselekedetekkel, nagymértékben befolyásolhatják az országos történéseket.

 

Javaslunk egy hétköznapi meditációt: hajlandó-e személyesen tenni azért, hogy a neki nem tetsző dolgok megváltozzanak - bármilyen kis dolog is számít.

 

Portálunk folyamatos működtetéséhez természetesen anyagi erőforrásokra is szükségünk van, ezért kérjük, hogy támogasson bennünket!

 

Bármilyen, az anyagi lehetőséghez mért összeg segítség részünkre.

 

Eseti és rendszeres támogatásokat az oldalt működtető Boldogulj Magyarországon Egyesület számlaszámán fogadunk, az OTP Bank 11740009-20089106 bankszámláján.

 Ha külföldről támogatna: IBAN: HU15 1174 0009 2008 9106 0000 0000 BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Kérjük terjessze felhívásunkat barátai, ismerősei körében, ezzel is elősegítve célunk elérését, hogy a közélet arról szóljon, amiről kell.

 

Előre is köszönjük támogatását!

 

Üdvözlettel

Gutai Zsolt a szerkesztőség vezetője

Mindenkit arra biztatunk, küldjön nekünk történetet, képet, videót! Írják meg, milyen örömteli esemény történt, ami sokakat érint vagy érdekel. Ha valami nem tetszik akkor is írjanak, talán másoknak is tanulságul szolgál.

Az alábbi emailcímen megtalál bennünket:

Emailcímünk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.