HARMADIK ALKALOMMAL ADTA ÁT AZ AUDI HUNGARIA A MINŐSÉGI TÁNCMŰVÉSZETÉRT DÍJÁT

Helyi spíler
Megjelenés

Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat Dr. Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. A nettó egymillió forintos pénzjutalommal járó elismerést a kuratórium az idei évben Daichi Uematsu-nak, a Győri Balett magántáncosának ítélte oda.

„Az Audi Hungaria immár 14 éve áll főtámogatóként a Győri Balett mellett”, emelte ki köszöntőjében Dr. Knáb Erzsébet. „Rendkívül büszkék vagyunk kiváló együttműködésünkre, hiszen a vállalat és a világhírű társulat ugyanazokat az értékeket képviseli: a prémium minőséget, a dinamizmust és az innovációt. Ennek jegyében alapítottuk hagyományteremtő jelleggel az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat, amellyel minden évben a Győri Balett egy művészének kimagasló teljesítményét szeretnénk elismerni.”

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat Győrben és a régióban, többek között a Győri Balett által minden esztendőben megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivált, valamint a nemzetközi fellépőket is felvonultató Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertjét.