Borkai bukta a MOB vezetését, vajon maradhat-e polgármester?

helyi abszurd
Eszközök
Megjelenés

Győr polgármestere kemény vereséget szenvedett Kulcsár Krisztiántól, így leköszönt a MOB éléről.

 

"Látom a feladataimat, úgy Győrben, mint a sportban. Gondolok itt most elsősorban a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, aminek Győr lesz a házigazdája. A MOB-elnöki tisztségem megszűnt ugyan, és napi kapcsolatom sem lesz a szervezettel, de a sportot és az olimpiát továbbra is népszerűsíteni fogom."-nyilatkozta Borkai Zsolt, akinek szavaiból kivehető, hogy azért eléggé padlóra küldték.

 

’Nem is baj, mert a nagy vereség némi alázatra is nevel. Azt nem tudjuk, hogy örüljünk vagy sem, hogy a polgármester ilyen határozottan látja feladatait városunkban, mert eddig nem sok jó sült ki belőle. Mondjuk eddig alig látta.  Mindenesetre most koncentrálhat teljes erővel a város dolgaira, reméljük, velünk, győriekkel is szóba áll majd.

Ahhoz nem kellett nagy jósnak lenni, hogy megmondjuk nem Borkai Zsolt lesz a MOB elnöke, ugyanis tavaly megrendült a kormányfő bizalma a politikusban, és tudjuk, hogy az mit jelent. És ha ezen a vonalon továbbmegyünk, láthatjuk a polgármesteri széke is veszélyben van már jó ideje.

 

Ráadásul eltűnt a EYOF-csirke is a térről. Lehet, hogy Borkai bosszúból magával vitte?